Hotel Hartzeer


Hotel Hartzeer - Het boek
ISBN: 9789048835416
Bindwijze: Paperback
Omvang: 350 blz.
Datum: April 2017
Prijs: € 19.99
   
   
   

Een boek vol wijze woorden, troost en goudeerlijke, hilarische ontboezemingen voor iedereen die weet wat voor slagveld de liefde kan zijn.

Bestsellerauteurs Susan Smit en Marion Pauw zijn beiden hartzeeroverlevenden. Als geen ander weten ze dat niets je zo overhoop kan gooien - op de meest fantastische en verschrikkelijke manier - als onbeantwoorde verliefdheid, relatiegedoe, bedrogen en verlaten worden. Het liefst ben je de pijn te slim af door het te onderdrukken of dempen met allerhande middelen en trucjes, maar door dat te doen mis je een geweldige mogelijkheid voor persoonlijke groei. Een gebroken hart is namelijk de ultieme bullshitfilter, geeft je de kans om oude trauma's en verborgen schatten naar boven te halen en brengt je dichter bij wie je werkelijk bent. En wat het betekent om lief te hebben.

In Hotel Hartzeer delen Smit en Pauw hun eigen ervaringen, praten ze met experts als psychologen en neurologen, en geven ze praktisch advies om liefdesverdrietigen door de dagen heen te loodsen. Een boek vol wijze woorden, troost en goudeerlijke, hilarische ontboezemingen voor iedereen die weet wat voor slagveld de liefde kan zijn.

Zie voor aanvullende video's, blogs, tips 'n tricks de rijkgevulde website http://hotelhartzeer.nl

‘Je had het me te midden van de ellende van “worden verlaten met twee jonge kinderen” niet tegen me moeten zeggen, maar inmiddels weet ik dat niets je zo tot een leuker, sterker en echter mens kan maken dan liefdesverdriet’ Susan Smit
‘Wat ik wil met dit boek? Hoop geven aan alle mensen die huilend onder de dekens liggen’ Marion Pauw