Hotel Hartzeer


De keuken is misschien wel de laatste plek waar je wil zijn met een brok in je keel. Eten smaakt niet meer. Maar toch moet je juist nu voor jezelf zorgen. Susan Smit en Marion Pauw geven tips.



De smeuïgste klassieker tegen liefdeszeer: zelfgemaakte brownies

De smeuïgste klassieker tegen liefdeszeer: zelfgemaakte brownies

Susan Smit

Geniet van één van de negentig klassieke recepten uit het kookboek Snelle klassiekers van Brenda Hoff. Gegarandeerd onweerstaanbaar!



Blueberry cheesecake ijs

Blueberry cheesecake ijs

Susan Smit

In het boek Altijd ijs van Marleen Visser staat een fantastisch recept voor troost-Blueberry-cheesecake-ijs. Een absolute must eat voor iedereen met hartzeer…



Troostsoep

Troostsoep

Marion Pauw

Verdriet slaat vreemd genoeg vaak op je keel. Zo eindigde de zangcarriërre van Geraldine Ferrar abrupt nadat haar relatie met Lou Tellegen verbroken werd (zie De eerste vrouw – Susan Smit). En ook eten is het laatste waar je hoofd naar staat als je lijdt aan hartepijn. Het smaakt niet meer. Je keel zit dicht. Je denkt er gewoonweg niet aan.
Toch moet je juist goed voor jezelf zorgen nu. Daarom een gerecht dat makkelijk naar binnen glijdt als je geen honger en geen zin hebt om te koken, maar tóch iets binnen wil krijgen.